Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Από τη φύση με αγάπη (1)

Η φύση όπως γνωρίζεται μπορεί να εκφραστεί,με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο.Γνωρίζατε ότι υπάρχουν λίμνες,βάλτοι, σπήλαια και ακόμη ηλιακές εκλάμψεις σε σχήμα καρδιάς.Μπορεί να πέρασε ο Άγιος Βαλεντίνος αλλά όσοι εργαζόμαστε στον Ηράκλειτο,σας στέλνουμε την αγάπη μας,για την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Μια σπηλιά σε σχήμα καρδιάς,στη Γιούτα των Η.Π.Α.Το θέρετρο βρίσκεται κοντά στο Εθνικό πάρκο Arches,με τη μεγαλύτερη συλλογή λαξευμένων βράχων στη φύση




Το μικρό νησί της Κροατίας Galesnjak,μήκους περίπου 500 μέτρων,φωτογραφήθηκε από τον Ιαπωνικό δορυφόρο ALOS,στα νερά της Αδριατικής.Χάρη στην αύξηση της δημοτικότητας που προέρχονται από δορυφορικές εικόνες-το οποί εδώ να σημειώσουμε ότι είναι ακατοίκητο,έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός για πολλά ζευγάρια.



Μια φάλαινα φωτογραφήθηκε στα νερά του Nunanut,και αποκάλυψε αυτή την σπάνια σε ομορφιά ουρά σε σχήμα καρδιάς,που ετοιμάζεται να βουτήξει κάτω από το νερό.



Το κοράλλι Ebon,στο αρχιπέλαγος των νήσων Marshall,στον Ειρηνικό.Η φωτογραφία λήφθηκε στις 12 Φεβρουαρίου το 2011,από τον αστροναύτη paolo Nespoli,


Συνεχίζεται...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share