Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ηραία ~ Πυθαγόρεια 2014

 Με email,που μας έστειλαν από τη Σάμο,μας ανέφεραν για το περίφημο πλέον φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια,που διεξάγεται κάθε χρόνο στο υπέροχο νησί της Σάμου,και της γενέτειρας του Πυθαγόρα.Παρακάτω ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών( του δήμου Σάμου),εμείς ευχόμεθα καλή επιτυχία και μακροημέρευση του σπουδαίου αυτό γεγονότος.Το μόνο που θα θέλαμε είναι,όσοι παρευρεθείτε να μας στείλετε υλικό,να το επεξεργαστούμε για να μπορούν οι επόμενοι επισκέπτες να το ευχαριστιούνται και να το διαδίδουν.


Σάμος, 01/08/2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο χαρακτηρίζει το Φεστιβάλ ΗΡΑΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ πνευματικό γεγονός και ζητεί από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας την δωρεάν προβολή του τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος των Ηραίων 3 φορές ημερησίως, μέχρι τις 20 Αυγούστου.
Το Φεστιβάλ ΗΡΑΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ γίνεται διαφημιστής της Σάμου για 3η συνεχή χρονιά.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μια τεράστια προβολή της Σάμου της οποίας το κόστος εάν έπρεπε να καταβληθεί θα ξεπερνούσε το ποσό των 350.000 ευρώ.
Το κόστος του τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος καλύφθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Σάμου.
Θερμές ευχαριστίες στον Πάνο και την Αντριάνα Ζενέλη και στον Σωτήρη Μαριωρή που δημιούργησαν το διαφημιστικό τηλεοπτικό μήνυμα και υποστήριξαν την όλη προσπάθεια στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.
Καθώς επίσης και όσους συνέτειναν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και των φετινών εκδηλώσεων. 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share